СПС организовао поетско вече посвећено Добрици Ерићу

Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Крагујевцу домаћин је заједничке седнице председништва Форума жена СПС и Социјалистичке омладине.

После седнице на којој је утврђено деловање Форума жена СПС у наредном периоду, скуп је настављен у галерији Народне библиотеке где је одржано поетско вече посвећено недавно преминулом песнику Добрици Ерићу.

Представници Социјалистичке омладине и представнице Форума жена СПС-а пристигли су из свих градских одбора са подручја Србије. Заједничка седница повод је утврђивања приоритета у партијском деловању у наредном периоду.

Поетско вече посвећено недавно преминулом песнику Добрици Ерићу део је програма којим су крагујевачки социјалисти заокружили организацију заједничке седнице.

Програму који су крагујевачки социјалисти посветили Добрици Ерићу присуствовали су и представници коалиционих странака.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *