Средња медицинска најбоља на републичком такмичењу из прве помоћи

Победу на Републичком такмичењу у ефикасном пружању прве помоћи ове године је однела екипа Медицинске школе са Домом ученика „Сестре Нинковић“ из Крагујевца.

Такмичење је одржано половином овог месеца у Краљеву. Знање из прве помоћи показале су 22 екипе, а пехар је стигао у Крагујевац.

Овакви сусрети су одлична прилика за презентацију знања и школа, али и за дружење и склапање нових пријатељстава.  Три стотине учесника, а тим из Крагујевца најбољи.

Републичко такмичење у пружању прве помоћи за ученике ове школе представљало је спој добре припреме, знања и беспрекорног функционисања тима.

Ученици крагујевачке Медицинске школе веома су успешни на такмичењима из прве помоћи, а у стручним надметањима са екипама из читаве земље, показују завидно знање и постижу одличне резултате.
Награде на такмичењима су сатисфакција, али и стимуланс.

Медицинска школа у Крагујевцу једна је од престижнијих у Србији. Из године у годину подиже се праг пролазности при упису, а слично очекују ове године.

Извештава новинарка РТК Снежана Ћериман.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *