ССП: Када ће бити изграђен кружни ток на Малој ваги?

Када ће бити изграђен кружни ток у насељу Мала вага, питање је које представници Градског одбора Странке слободе и правде постављају актуелној градској власти, како би је, кажу, подсетили на још увек неиспуњено обећање.

Из ове странке апелују на локално руководство да се окрене одговорној политици.

Иако је Српска напредна странка у неколико наврата грађанима Крагујевца обећавала изградњу кружног тока у насељу Мала вага, та инвестиција још увек није реализована, кажу у Градском одбору Странке слободе и правде.

У овој странци тврде да је градска власт овим обећањем 2016. године обманула Крагујевчане, јер тада, како наводе, није постојао План детаљне регулације.

Подсећају да је тај документ усвојен средином 2019. и да је тада најављен почетак изградње кружног тока.

У Градском одбору Странке слободе и правде кажу да је кружни ток на Малој ваги само једно од неиспуњених обећања актуелне градске власти.

Овом темом бавиће се у наредном периоду и најављују да ће једном недељно организовати конференције за медије на терену, односно на местима на којима је требало да буду реализоване одређене инвестиције.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *