ССП: Мостови у Крагујевцу у очајном стању

Чланови Странке слободе и правде указују на лоше стање мостова у Крагујевцу што, како наводе, показује небригу државе и градске власти.

Они апелују на локалну самоуправу да уреди пешачки мост код Заставиног сата до обележавања Дана државности, 15. фебруара, када ће Крагујевац посетити бројни гости и делегације из других градова и држава.

Један од најпрометнијих пешачких мостова у Крагујевцу код Заставиног сата, који има велики културно-историјски значај и као такав је под заштитом државе, годинама је у очајном стању.

Поред Крагујевчана, у то се могу уверити и бројни туристи и гости приликом посете Арсенал фесту и комплексу Милошев венац, поручују чланови Странке слободе и правде.

Из Странке слободе и правде апелују на градску власт да до наредног Дана државности уреди пешачки мост на Милошевом венцу.

На основу ранијих радова на Каменом мосту, у овој странци сугеришу да би приликом реконструкције требало водити рачуна не само о саобраћајној функцији, већ и о естетици и историјском наслеђу.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *