ССП: У МЗ „Угљешница“ неасфалтиране улице, нерешено питање кишне канализације и јавне расвете

Представници Градског одбора Странке слободе и правде настављају са указивањем на неиспуњена предизборна обећања актуелне градске власти.

На позив мештана Угљешнице, настањених у улицама Лазара Пантелића и Сестара Нинковић, посетили су ову месну заједницу, како би се на терену упознали са њиховим проблемима.

Проблеми мештана Угљешнице били су тема данашње конференције Градског одбора Странке слободе и правде.

Према речима Далибора Јекића, председника градског одбора ове странке, становници улица Лазара Пантелића и Сестара Нинковић још увек нису добили асфалт, суочени су са нерешеним питањем кишне канализације и недостатком јавне расвете.

У Градском одбору Странке слободе и правде тврде да је целокупна комунална инфраструктура на територији града Крагујевца у јако лошем стању и да изглед јавних површина у граду показује да се оне не одржавају.

Мештани Угљешнице надлежнима постављају питање – када ће бити решени бројни комунални проблеми који годинама постоје у њиховој месној заједници?

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.