Шта су ботокс журке?

Нереални захтеви да се на брзину постигне изглед који диктира индустрија забаве,

све већи број превараната надрилекара који ниским ценама убризгавања ботокса привлаче лаковерне особе доводе до ситуација које се учестало јављају у последње време, да се пацијенти жале да су их естетске операције коштале нежењеног изгледа.

У таквим случајевима, пацијенти најчешће завршавају у ординацији правих специјалиста којима се обраћају да поврате изглед.

Естетски и пластични хирурзи упозоравају да могу да се избегну такве ситуације и такви ризици.

У последње време све су чешћа иступања у јавност особа које су уместо да заблистају после естетске интервенције добиле нежењен и наружен изглед, било да је реч о лицу или телу.

Последњих седмица пажња јавности усмерена је на случај лажног хирурга који је оперисао по Србији.

Да би избегли овакве опасности људи који желе да се подвргну неком третману не смеју да буду поведени ниским ценама и високим обећањима која се нуде на друштвеним профилима пружалаца тих услуга.

Одувек је човек тежио да измени свој природан изглед.

Одувек су и постојали манипуланти, каже доктор Вукосављевић и додаје да људи потпуно губе меру у захтевима.

Једна од опасних појава у последње време међу млађом популацијом је организовање такозваних ботокс журки.

То је окупљње већег броја девојака у кућним условима којима, како каже доктор Вукосављевић, опет нестручна лица дају попуст на такође нестручно убризгавање ботокса.

И онда изнова следе проблеми са почетка ове приче.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Шта су ботокс журке?”

  1. Nedostaju ovakvi tekstovi da se mnogi edukuju koji misle da je botox neka stvar mode. To su ozbiljne intervencije na ljudskom telu i ako se ne rade kako ne treba onda je sledeca stanica nanoklinika u Beogradu gde oni koji znaju kako se radi sa botoxom treba da ispravljaju krive Drine onih priucenih. Nikada mi nece biti jasno kako ljudi sebi dozvole d akao vec zele botox to rade tamo gde nije sigurno i gde nisu oni koji su specijalisti za to.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *