Стартап викенд у Крагујевцу 2. и 3. марта

Иновациони инкубатор Универзитета у Крагујевцу, у сарадњи са партнерима, организује Стартап викенд који ће бити одржан 2. и 3. марта.

Намењен је младима свих образовних профила који су заинтересовани за предузетништво и покретање бизниса.

Учесници Стартап викенда, који ће бити одржан на Економском факултету, имаће прилику да стекну релевантна знања и вештине потребне за развој технолошких стартап компанија. Они ће моћи да прошире мрежу контаката и своје бизнис идеје представе стручњацима из пословног света.

Стартап викенд младима пружа прилику да се упознају са начином функционисања стартапа и развију сопствене пословне идеје.

Програм се састоји од инспиративних предавања и радионица из области предузетништва.

За учешће на Старап викенду могу да се пријаве тимови или појединци, који ће бити груписани на основу вештина и интересовања.

Најбољи тимови моћи ће да рачунају на менторску подршку и након овог догађаја, како за развој иновативних идеја тако и за аплицирање за средства која су им неопходна за оснивање стартап компаније.

Пријављивање за учешће на Стартап викенду траје до 27. фебруара, а детаљне информације заинтересовани могу да пронађу на сајту Универзитета у Крагујевцу.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *