Студенти Правног факултета припремили Светосавске поклоне

Студентска организација „Савез студената Правног факултета Универзитета у Крагујевцу“ у сарадњи са Предшколском Установом „Чили и Вили“, припремила је 110 Светосавских пакетића.

Циљ акције је промовисање хуманих вредности и солидарности. Пакетићи ће бити уручени деци са посебним потребама, али и ученицима одељења Основне школе „Свети Сава“ из Доњих Грбица.

Студенти Правниг факултета и малишани Предшколске Установе „Чили и Вили“, кроз интерактивну радионицу, организовали су паковање 110 Светосавских пакетића.

Дружење и заједнички посао обављен је са много воље и елана. На кратко вративши се у дечији свет, студенти су уживали у улози васпитача, учећи неке нове клинце о значају хуманости и емпатије.

Пакетићи су препуни омиљених дечији укуса, али и симболике. Ослонац на традиционалне вредности и доброчинство веома је значајан за будуће генерације, као и очување успомене на Светог Саву.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *