Студенти Правног факултета снимили јавни час реторике

Студенти Правног факултета у Крагујевцу снимили су јавни час реторике који ће бити емитован вечерас на нашем програму од 20 часова.

На занимљив начин студенти су показали свој таленат, али и промовисали мастер студије на модулу примењена реторика и јавни наступи на крагујевачком факултету.

Правилно, језички неговано изражавање основна је вештина успешног правничког излагања.

Реторика је предмет који се оцењује током целе каријере правника.

Студенти Правног факултета у Крагујевцу припремили су и снимили час реторике са темама прилагођеним актуелној ситуацији.

За ралику од претходних година јавни час је одржан онлајн што је био велики изазов како за студенте тако и за професоре.

У снимању јавног часа реторике учествовало је више од 60 студената четврте године основних, као и мастер студија на модулу примењена реторика и јавни наступи на Правном факултету у Крагујевцу.

Они су имали прилику да покажу свој таленат и умеће.

Реторика је нови програм наставе на Правном факултету у Крагујевцу који је наишао на велико интересовање не само код студената већ и свих оних чији је рад везан за јавне наступе.

За наставу реторике интересују се  менаџери, особе задужене за односе са јавношћу, новинари, политичарима и војним стрешинама.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *