Студенти волонтери из више земаља света у Крагујевцу

Посредством АIESEC-овог програмa, у Крагујевцу борави четворо студената волонтера и двоје на предузетничкој пракси, а за десетак дана придружиће им се још 11 колега из Турске, Туниса, Египта, Израела, Русије, Кине и Сингапура, који ће заједно са овдашњим основцима и средњошколцима, током радионице, размењивати, кроз учење енглеског језика, знање и искуство различитих култура.

За студенткињу из Туниса, која је током радионице у Основној школи “Трећи крагујевачки батаљон” кроз игру малишане подучавала енглеском језику, боравак у Крагујевцу и рад са младима био је изненађење.

Сирин је укључена у програм размене, који ова омладинска организација брижљиво развија.

Радионица у школи “Трећи крагујевачки батаљон”, само је једна у низу планираних.

Крајем јула AIESEC организује Сајам култра, у крагујевачкој Плази, где ће бити присутни студенти из различитих делова света, с намером да представе земље из којих долазе.

Опширније у прилогу.

Извештава новинарка РТК Снежана Ћериман.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *