Студентима ФМН у Крагујевцу свечано уручене дипломе

На Факултету медицинских наука у Крагујевцу данас су уручене дипломе студентима који су завршили интегрисане академске студије медицине и фармације, основне струковне студије као и мастер програме.

Дипломе је добило 22 доктора медицине, један магистар фармације, 12 струковних физиотерапеута и четири струковне медицинске сестре.

Дипломцима је на успеху честитала проф. др Наташа Здравковић и том приликом поручила да је ово заједнички успех али и позвала оне који желе, да даља научна истраживања наставе на Факултету медицинских наука у Крагујевцу.

У оквиру доделе диплома на мастер програмима звање мастера исхране и суплементације добило је 33 кандидата, четири на мастер менаџменту у систему здравствене заштите.

До сада је на Факултету медицинских наука у Крагујевцу мастер студијске програме уписало преко 300 студената а многи од њих и завршили.

Од 2020. године на ФМН у отворене су нове докторске академске студије, менаџер здравственог система које тренутно студира 80 студената.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *