Свечана додела индекса бруцошима Правног факултета у Крагујевцу

Студентима прве године Правног факултета Универзитета у Крагујевцу данас су свечано уручени индекси.

Основне академске студије на општем и смеру унутрашњи послови и безбедност уписало се нешто више од 300 студената.

Почетак нове школске године на Правном факлутету Универзитета у Крагујевцу свечано је обележен пријемом 49. генерације студената прве године.

Индексе бруцошима уручили су декан факлутета проф. др Драган Вујисић, ректор Универзитета, проф. др Ненад Филиповић, председник Апелационог суда у Крагујевцу, Александар Блануша и председник Адвокатске коморе Крагујевца, Звонко Марковић.

Правни факултет Универзитета у Крагујевцу, у оквиру своје основне делатности, развија образовни, стручни и научно–истраживачки рад у области правних наука.

Студентима се омогућава да стекну теоријска и стручна знања и професионалне вештине на савременом образовном нивоу у циљу креативног рада и успешног запошљавања у земљи и иностранству.

Док се епидемиолошка слика не побољша, настава на Правном факултету ће се одвијати по комбинованом систему. То значи да ће студенти део предавања пратити уживо, а део онлајн.

Правни факултет у Крагујевцу је основан 1972. године као одељење београдског Правног фалуктета, а 1976. године постаје самостална високошколска установа.

Факултет ће следеће године обележити значајан јубилеј, пола века постојања и успешног рада.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.