Свечана додела медаља и пехара младим кошаркашима

Свечана додела пехара и медаља учесницима млађе категорије такмичења Регионалног кошаркашког савеза Централне Србије организована је у Крагујевцу на отвореном кошаркашком терену код Великог парка.

Додељено је 1200 медаља и око 700 пехара.

Учесници традионалног такмичења у млађим категоријама Регионалног кошаркашког савеза Централне Србије освојили су близу 2.000 признања у мушкој и женској конкуренцији.

Свечаној додели пехара и медаља присуствовала су прослављена имена из света кошарке – Ненад Крстић, потпредседник Кошаркашког савеза Србије и некадашњи капитен српске репрезентације и Дејан Мусли, бивши центар Партизана и некада најбољи јуниор Европе.

Додела пехара и медаља представља јединствен догађај на територији Србије, а масовност одзива свих екипа Регионалног кошаркашког савеза Централне Србије показује не само оправданост него и нужност постојања оваквих акција.

Невероватни успеси сениорских селекција Србије доказује да је кошарка ипак најцењенији спорт у нашој земљи.

Бројност учесника такмичења Регионалног кошаркашког савеза Централне Србије говори о популарности овог спорта у нашој земљи.

Извештава новинар РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.