Свим ученицима средњих школа у Крагујевцу 10 хиљада динара

Свим ученицима средњих школа на територији Крагујевца који су држављани Републике Србије биће додељена једнократна новчана помоћ у износу од 10 хиљада динара.

Ова одлука усвојена је на седници Привеменог органа града Крагујевца.

Најзначајнија тачка 19. седнице Привременог органа града Крагујевца односила се на нацрт одлуке о додели једнократне новчане помоћи државе ученицима средњих школа на територији града Крагујевца који су држављани Републике Србије.

 Дата је сагласност на измене Годишњег програма пословања Предузећа за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом Шумадија д.о.о. Крагујевац за 2023. годину.

На седници Привременог органа дата је и сагласност на измене Годишњег програма пословања Спортског привредног друштва Раднички, а које се односе на субвенције од два милиона динара које ће бити утрошене за исплату спортским радницима Одбојкашког клуба, као и за трошкове чланарина и котизације Спортског савеза.

Припремио новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *