Први српски респиратор за месец дана

Фонд за иновациону делатност са 53 милиона евра финансира 12 иновативних проjеката за сузбиjање ефеката пандемиjе коронавируса, међу коjима су маске, визири, али и први српски респиратор, коjи би требало да буде произведен за око […]