ТУШ „Тоза Драговић“ обележила Светог Саву

Резањем славског колача, хорским програмом музичке секције, ученичким рецитацијама и квизом знања, школска слава Свети Сава обележена је и у Трговинско-угоститељској школи „Тоза Драговић”.

Програм је, другу годину заредом, био прилагођен пандемијским условима са смањеним бројем званица.

У свим основним и средњим школама у Крагујевцу данас је била празнична атмосфера.

Обележена је школска слава Свети Сава, али у мањем обиму због ситуације са коронавирусом.

Ученици и наставници Трговинско-угоститељске школе „Тоза Драговић“ пригодним музичко-забавним програмом обележили су своју славу.

У креирању програма учествовали су ђаци свих смерова – највише кувари, посластичари и конобари који су били задужени за припрему послужења након завршене приредбе.

Директор Карате клуба Крагујевац Зорислав Шкорић почаствован је позивом да ове године буде колачар, јер средња школа „Тоза Драговић“ иза себе има дугу традицију и кредибилитет озбиљне образовне установе, из које средњошколци излазе оспособљени за укључивање у предузетнички свет.

Трговинаско-угоститељска школа „Тоза Драговић“ бави се образовањем кадрова из области трговине, туризма и угоститељства, личних услуга, текстилства и кожарства.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.