У БИЦ-у представљене пословне идеје младих предузетника

Пословне идеје полазника обука у оквиру пројекта „Можеш и ти постати млади предузетник града Крагујевца“ презентоване су у Бизнис иновационом центру.

Пројекат реализују град Крагујевац и Канцеларија за младе у пртнерству са Бизнис иновационим центром и Универзитетом у Крагујевцу.

Пројекат „Можеш и ти постати млади предузетник града Крагујевца“ има за циљ унапређење система подршке на локалном нивоу за повећање запослености младих кроз развој личних вештина и компетенција.

У Бизнис иновационом центру организована је јавна презентација идеја полазника тронедељних обука.

Подељени у тимове будући предузетници су пред стручном комисијом изнели различите идеје.

Током обука млади су имали прилику да стекну знања неопходна за припрему пословних планова и пословног саветовања.

Сет обука организован је у два модула. Први део обука подразумевао је пословне симулације док је други део обухватио преносиве вештине.

Основни циљ пројекта је унапређење система подршке запошљивости младих. Носилац пројекта је град Крагујевац.

Пројекат „Можеш и ти постати млади предузетник града Крагујевца“ финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *