У Крагујевцу одржан фестивал младих „Мала ноћна музика“

Град Крагујевац је био домаћин Регионалног фестивала младих „Мала ноћна музика“.

У оквиру дводневног фестивала су поред обука за младе организовани и вечерњи концерти на Ђачком тргу испред Прве крагујевачке гимназије.

Програм фестивала замишљен је тако да се младима кроз обуке из области менаџмента и маркетинга у култури пружи прилика да усвоје нова знања или надограде постојећа.

Поред образовног дела пројекта на Ђачком тргу испред Прве крагујевачке гимназије организовани су вечерњи концерти на којима су наступили уметници из Крагујевца и гости из региона.

Циљ фестивала који се први пут организује у Крагујевцу је повезивање младих и унапређење интеркултуралног дијалога који се заснива на побратимству између Крагујевца и других градова.

Град Крагујевац као носилац пројекта реализовао је фестивал у сарадњи са градовима из региона, Охридом, Баром и Фочом уз подршку Фонда за Западни Балкан.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “У Крагујевцу одржан фестивал младих „Мала ноћна музика“”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *