У Крагујевцу веће гужве пред Ускрс

Грађане Србије за викенд и предстојећи празник очекује најдужи полицијски час од увођења ванредног стања у трајању од 84 сата.

Данас су банке и поште радиле уобичајено , док су трговински ланци изашли у сусрет купцима и радно време продужили до 16 часова.

И поред приметно веће гужве Крагујевчани су поштовали све прописане мере у циљу спречавања ширења Корона вируса и носили заштитне маске и рукавице држећи одстојање од два метра.

Одлуком Владе Републике Србије потпуна забрана кретања у нашој земљи траје од петка у 17 часова до уторка ујутру до 5 сати.

У циљу спречавања даљег ширења Корона вируса и заштите грађана уведен је до сада најдужи полицијски час.

У сусрет једном од највећих хришћанских празника Ускрса Крагујевчани су изашли да купе све што им је потребно од намирница како би прославили празник код куће у кругу породице.

И поред нешто већих гужви грађани су стрпљиво чекали у редовима држечи прописно одстојање, носећи заштитне маске и рукавице.

Банке и поште су радиле уобичајено док су прехрамбене продавнице биле отворене до 16 часова.

За време празника продавнице неће радити и први радни дан је уторак.

Дом здравља је редуковао радно време и радиће само дежурне амбуланте.

Апотека Кргујевац такође је на раполагању суграђанима све време трајања полицијског часа па тако сви они којима је неопходна медицинска помоћ или неки лек неће бити ускраћени услуге.

Извештава новинар РТК Иван Ганић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *