У петак почиње Сајам хортикултуре

Сви љубитељи цвећа и баште моћи ће током предстојећег викенда да уживају у зеленилу, јер се у петак, 28. априла отвара традиционални Сајам хортикултуре на Шумадијса сајму.

Она тродневној сајамској манифестацији која се ове године организује 13. пут, учествује више од 100 излагача.

На Шумадија сајму се и ове године одржава једна од највећих сајмова хортикултуре у региону.

Велике фирме и индивидуални произвођачи, увозници и дистрибутери семенске робе, садног и дендро материјала, цвећа и декоративног биља, представиће своју понуду на овој сајамској манифестацији.

Излагачи, међу којима су и продавци пратеће опреме, заливних система, партерске галантерије и парковског мобилијара, баштенског алата и машина, као и дистрибутери баштенског намештаја, приказаће актуелне трендове када је намештај за терасе и балконе у питању.

Покровитељ и ове сајамске манифестације је град Крагујевац, а Сајам хортикултуре ће у петрак, 28. априла и званично отворити Ана Петрови, помоћница градоначелника за културу и информисање.

Сајам хортикултуре траје од 28. до 30. априла, а понуда ће бити изложена у сајамској хали и на спољашњем простору.

Врата Шумадија сајма у петак, суботу и недељу ће бити отворена од 10 до 20 часова.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *