Уручени индекси првој генерација мастер студија Исхрана и суплементација

На Факултету медицинских наука Универзитета у Крагујевцу, организована је додела индекса студентима мастер студијског програма Исхрана и суплементација, за школску 2020/2021. годину.

Овом приликом индексе је добило 25 студената.

Нови смер на мастер студијама Факултета медицинских наука Универзитета у Крагујевцу уписали су студенти са завршеним основним академским студијама из биологије, молекуларне биологије и физиологије, хемичари, организатори здравствене неге, терапеути рехабилитације.

Мастер студијски програм Исхрана и суплементација за школску 2020/2021. годину уписало је 25 студената.

Овом приликом одржано је и предавање о новом мастер студијском програму Исхрана и суплементација са циљем да се студентима приближи шта их очекује током студирања.

Према речима проф. др Владимира Живковића, руководиоца овог мастер програма, због тренутне епидемиолошке ситуације изазване корона вирусом, студенти ће наставу похађати онлајн.

Извештава новинар РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *