Ускоро спортски терен у Дреновцу

У селу Дреновац надомак Крагујевца биће изграђен отворени терен за мале спортове.

Средства за изградњу обезбедио је донатор и локална самоуправа која је издвојила око 600.000 динара без ПДВ-а.

Члан Градског већа за спорт, Предраг Стевовић, обишао је данас локацију где ће се налазити спортско игралиште и најавио почетак радова.

На простору код Месне заједнице у Дреновцу биће изграђен отворени спортски терен који ће се простирати на површини од око 680 квадрата.

На игралишту, које ће имати асфлатну подлогу и бити ограђено, моћи ће да се игра мали фудбал и баскет. То ће обогатити садржај за младе у овом селу које има око 400 становника.

Половину средстава за иградњу спортског терена, у износу од око 600.000 динара без ПДВ-а, обезбедио је град Крагујевац. Други део износа је донација Марка Шпиљевића, власника фирме „Кубик“ из Дреновца.

Радови на изградњи спортског терена у Дреновцу почеће након јавног конкурса и избора извођача.

Локална самоуправа је за изградњу и реконструкцију игралишта на територији Крагујевца у овој години определила око 19 милиона динара.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *