Вакцинисали су се и радници компаније Вакер Нојсон

Немачка компанија Вакер Нојсон, са преко 500 радника који у фабричкој хали производе варене челичне делове за грађевинске машине, организовала је у сарадњи са локалном самоуправом и Домом здравља вакцинацију радника.

Масовна имунизација, посебно у радним срединама у којима на једном месту у групи ради више радника, од великог је значаја за очување здравља људи.

Запослени у овој компанији примили су вакцину кинеског произвођача Синофарм.

Радници компаније Вакер Нојсон на тренутак су зауставили машине на којима раде и напустили производну халу како би примили вакцину.

Један од њих је Марко Минић који се прикључио колегама и одазвао се организованој имунизацији.

Локална самоуправа апелује на грађане Крагујевца, посебно на велике компаније које имају на стотине радника, да организују процес имунизације.

То је најбољи начин да се запослени заштите од заражавања.

Због пандемије корона вируса, немачка компанија Вакер Нојсон у Крагујевцу је са тешком муком успела да очува радне активности у предходном периоду.

Имунизација је најбољи начин да се заштити здравље људи, посебно радника који су и у већем ризику од заражавања.

Радници компаније Вакер Нојсон примили су вакцину кинеског произвођача Синофарм.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *