Вања Грбић са студентима Правног факултета поделио приче о успеху

Свој пут до успеха студентима крагујевачког Правног факултета представио је прослављени одбојкаш Владимир Вања Грбић.

Организатор трибине под називом „Од уписа до успеха“, поводом почетка нове академске године је Студентска асоцијација Правног факултета.

Дебата је имала за циљ да мотивише будуће академце да остваре што боље резултате током образовања.

Владимир Грбић је име које се препознаје свуда у свету и синоним је за Србију и одбојку.

Легендарни одбојкаш је у својој богатој каријери играо од Америке до Аустралије, а након завршетка професионалне спортске каријере посветио се и едукацији младих.

На Правном факултету у Крагујевцу са студентима је поделио лична искуства, успехе, неуспехе, страхове и посаветовао будуће правнике како да буду што успешнији на путу ка циљу.

Студент генерације Правног факултета у Крагујевцу, Жарко Поповић охрабрио је будуће колеге да истрају на свом путу и поручио да је могуће остварити квалитетне резултате током студирања.

Студенти су са ове интерактивне трибине отишли богатији за животно искуство прослављеног олимпијца, а упознали су и младог правника пред којим је блистава каријера.

Студентска асоцијација Правног факултета Универзитета у Крагујевцу најављује да ће и у наредном периоду за будуће академце организовати сличне мотивационе дебате.

Извештава новинарка РТК Јелена Јовановић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *