Велики број купача на отвореним базенима

Високе температуре ових дана натерале су многе Крагујевчане да расхлађење потраже на отвореним базенима.

У данима викенда базене је дневно посетило око 2.000 купача.

Са друге стране затворени базен неће радити до 22. јула због редовног годишњег сређивања.

Чиста вода која се редовно контролише и добри услови привлаче грађане да током тропских дана расхлађење потраже на отвореним базенима.

Највише има млађих купача који су ту од отварања базена, док они старији најчешће долазе у поподневним часовима односно након радних обавеза.

Прошле недеље отворени базени нису радили два дана због лоших временских услова, али је повећање температуре донело рекордне посете. У данима викенда било је око две хиљаде купача.

Руководство Спортског привредног друштва Раднички, које газдује објектом, труди се да омогући што боље услове посетиоцима.

Капија базена за грађане се отвара сваког дана у 11 часова. До тада они су резервисани за тренинге спортских клубова. Неки су ту прешли из затвореног базена који неће радити до 22. јула због редовног годишњег сервисирања.

Радно време отворених базена је од 11 до 19 часова. Цена улазнице је 400 динара, док је од 16 часова упола мања. За школарце целодневна цена карте је 300 динара.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *