„Види Србију-које моменте ћеш памтити овог лета“

Туристичка организација Србије и ове године организовала је промотивне манифестације широм земље, како би се представила предстојећа туристичка понуда.

У кампањи под називом „Види Србију-које моменте ћеш памтити овог лета?“ Учествује и Градска туристичка организација Крагујевца која, поред предствљања у Врњачкој Бањи има и позив да се представи у завршници кампање која ће бити одржана у Београду 22. јуна на Тргу Републике.

Промотивна кампања почела је 8.јуна у Врњачкој Бањи. Градске туристичке организације из целе Србије учествују у манифестацији промовишући туристичке понуде у предстојећем летњем периоду.

На тај начин шаљу позив домаћим гостима да свој летњи одмор проведу на дестинацијама у земљи.

Крагујевачка Градска туристичка организација годинама учествује у овој кампањи и промовише туристичке потенцијале Крагујевца и Шумадије.

Туристичка понуда Крагујевца и Шумадије је богата и разноврсна. Културно историјско наслеђе, развијена мрежа домаћинстава која се баве етно туризмом, забавно музички и комерцијални садржаји сасвим сигурно ће привући посетиоце свих генерација у Шумадију.

У наредном периоду у Градској туристичкој организацији Крагујевац приводе се крају бројни пројекти пројекти, али и планирају нове активности.

Завршни део кампање „Види Србију“ биће одржан, 22. јуна у Београду, на Тргу Републике. Градска туристичка организација Крагујевац и тада ће промовисати туристичке потенцијала града и околине.

Такође, велики број домаћих и иностраних туриста очекује се у нашем граду управо крајем овог месеца, јер се од 21. до 23. јуна одржава Арсенал фест.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *