Владица Станојевић кандидат за „реформатора године“

Директора Завода за смештај одраслих „Мале Пчелице“, др Владицу Станојевића, општина Кнић кандидовала је за НАЛЕД-ово признање под називом „Реформатор године 2018.“

Житељи ове шумадијске општине сврставају га у највеће гружанске добротворе јер је, како оцењују, дао немерљив допринос развоју Кнића. Награда ће бити уручена 28. јануара наредне године.

Директор Завода за смештај одраслих „Мале Пчелице“ Владица Станојевић је на челу ове установе већ 5 година.

Захваљујући Станојевићу, книћански Дом здравља, после више од шест деценија, је добио нови гинеколошки кревет, а више пута је обезбедио лекове и пакете за сиромашне и особе са инвалидитетом.

За немерљив допринос који је дао општини Кнић, Владица Станојевић, је кандидат за НАЛЕД-ово признање „Реформатор године 2018.“

Станојевић је добитник више од 15 признања. Каже да су му најдраже: Ђурђевданска награда, Човек године, Орден Светог Симеона Мироточивог који представља оден првог реда Српске православне цркве. Свака награда, како како наглашава, има своју вредност.

Завод за одрасле „Мале Пчелице“ је, последњих година, захваљујући директору, доживео праву трансформацију.

Станојевић каже да га и у 2019. години чека пуно посла. Уз помоћ Канцеларије за јавна улагања, планира завршетак радова на реновирању 4. павиљона.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *