Владимир Доби поднео оставку

Члан градског већа за инвестиције и пројекте Владимир Доби поднео је неопозиву оставку на ту функцију, потврђено је Радио-телевизији Крагујевац, у Прес центру Градске управе.

У реакцији на саопштење Народне странке, Доби је, између осталог, рекао да је тачно да је у Сједињеним Америчким Државама починио прекршај везан за пословање, а не за крађу.

Наводи да јавност има право да зна да је, како каже, покренут прекршајни поступак за ометање поседа који је завршен плаћањем казне у износу од 250 долара и да је казна била оправдана услед неовлашћеног паркирања доставног возила у његовом власништву на туђем поседу.

Објаснио је да су фирме, које су у његовој пословној биографији наведене на званичном сајту града, стварне и најавио приватну тужбу против Народне странке.

Иначе, Народна странка у Крагујевцу је раније саопштила да је, проверавајући радну биографију члана Градског већа за инвестиције и управљње пројектима, дошла до информације да се најмање две компаније из наведене биографије не налазе у званичним базама компанија у поменутим државама, као и да је Владимри Доби 2014. године ухапшен у САД под оптужбом за крађу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *