Позив за предлоге за Ђурђевданску награду

Одбор за обележавање празника, јубилеја и доделу признања објавио је Јавни позив за достављање предлога за доделу Годишње награде Града Крагујевца – Ђурђевданске награде. 

Предлози се могу доставити најкасније до 01. марта 2021.године.

Листа кандидата биће објављена најкасније до 25. марта 2021. године.

Ђурђевданска награда додељује се за дело које представља највредније достигнуће у Крагујевцу у областима: привреде, приватног предузетништва, проналазаштва, уметности, науке, медицине, архитектуре и урбанизма, новинарства, образовања, спорта, доприноса у акцијама хуманитарног карактера и другим областима значајним за Град.

Предлози се достављају у писаној форми, са образложењем и садржи податке о аутору – кандидату и делу које се предлаже, резултате рада кандидата и назнаку области за коју се кандидат предлаже у затвореној коверти на адресу Скупштина града Крагујевца, непосредно, предајом у канцеларији 205, други спрат у Скупштини града Крагујевца, радним даном у времену од 8,00 до 15,00 сати.

Текст Јавног позива може се преузети на веб страници града Крагујевца. ( https://www.kragujevac.rs/javni-poziv-za-dostavljanje-predloga-za-dodelu-godisnje-nagrade-grada-kragujevca-djurdjevdanske-nagrade-3/).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *