Време је за школу, шопинг и забаву у Плаза центру

Лето је на измаку, сумирају се доживљаји и праве планови за нову школску годину.

Последњег августовског викенда (28-29.08), Шопинг центар Крагујевац Плаза обележиће крај распуста специјалним попустима, инспиративним дечијим радионицама и бројним изненађењима које је припремио за своје посетиоце.

Крај лета је време за допуњавање гардеробе и опремање школараца свих узраста, а право место за то је Плаза центар током „шопинг викенда“ 28. и 29. августа.

Поред сјајне понуде омиљених брендова и то по невероватним ценама, ту су и поклони.

За сваку куповину у одабраним радњама у вредности од 3.000 рсд на једном рачуну, посетиоци добијају поклоне са логом омиљеног шопинг центра – Плазине еко-шоље, цегере…

Као увод у нову школску годину, током последњег викенда у августу, као и првог у септембру (28-29.08. и 04-05.09) биће организована „Радионице роботике“ у централном атријуму Плаза центра.

Радионице су отворене за све заинтересоване школарце, узраста 6 до 12 година, који могу да се пријаве код предавача уколико желе да уче како да направе робота који ради на батерије или изведу занимљив експеримент.

Такође, то је прилика за најмлађе посетиоце да науче и вештине које могу касније да примене код куће од материјала којег већ имају.

Сваког дана, по завршетку радионица, биће извучени добитници едукативне награде – сета за учење електронике и роботике „All About Robots Magic Lights“.

Плаза центар је и даље најбоље место за уживање у шопингу и понуди актуелних колекција омиљених брендова.

Посетиоци могу да се опусте у ресторанском делу центра и погледају нове филмске хитове у Cineplexx Крагујевац Плази – а све у безбедној атмосфери центра коју потврђује међународни сертификат Covid 19 Compliant додељен од стране Safe Shopping Centers.

Више информација о дешавањима, поклонима и актуелним попустима у Плаза центру, потражите на сајту или Фејсбук и Инстаграм профилима центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *