Вучић: Креће иплата социјалне помоћи, пензионерима, средњошколцима…

Сутра креће исплата пензионерима 20 000 динара, прекосутра социјална помоћ, а убрзо и за средњошколску децу, то је добра мера која је обрадвала људе, а стопа јавног дуга је 51 одсто.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће сутра почети исплата 20.000 динара помоћи пензионеримна и корисницима социјалне помоћи, а након тога мајкама и очевима средњошколске деце.

Он је за ТВ Хепи рекао да је то лепа мера пред празнике.

„Упркос корони, ратовима, разним кризама, наш јавни дуг је нижи него 2012. године.

Задуживали смо се до 2015. године да бисмо исплатили обавезе“, рекао је Вучић и напоменуо да је стопа јавног дуга је 51 одсто.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ако листа чији је он носилац добије поверење народа на изборима 17. децембра, још више ће водити рачуна о грађанима, како би показали пажњу, решаваће проблема грађана и урадити све што су обећали.

„Просечна пензија биће 650, плата 1.400 евра, а ако то успемо то су тектонске промене и огромни успеси за нашу земљу“, рекао је он на тв Хепи.

Додао је и да ће, уколико изгубе, признати резултате и пустити „стручњацима“ да воде Србију „испод Ђиласовог шињела“.

Према његовим речима, људи треба да знају да ће се после избора све листе опозиције ујединити и постати једна у истом дану.

„Постоје две опције – за ‘Србија не сме да стане’ или за листу Драгана Ђиласа.

У чему је разлика осим што неко покушава да вам одузме патриотски глас.

Овога пута и не крију“, рекао је Вучић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *