Вучић: Посетите наш сајт srbijanesmedastane.org.rs

Председник Србије и члан Српске напредне странке Александар Вучић позвао је данас грађане да посете сајт srbijanesmedastane.org.rs како би видели зашто Србија не сме да стане.

Вучић је на Инстаграму @avucic објавио спот у којем показује да се на сајту srbijanesmedastane.org.rs налази интерактивна видео анимација у којој посетилац може да види резултате власти, али и како би изгледало да се, како показује анимација, Србија врати уназад.

„Ово је супер, притснеш дугме, чак и ја технички неписмен могу да видим и да се подсетим колико смо тога урадили и шта смо заједно направили“, рекао је Вучић и додао да се види и шта се дешава уколико се једном врати у прошлост у време закатанчених фабрика.

„А пошто је то нешто што нећемо да прихватимо зато ћу ја притиснем ово дугме јер Србија може да иде само напред, а пре свега Србија не сме да стане“, поручио је Вучић.

Уколико се притисне дугме напред, између осталог, пише да је бивша власт изградила 42,6 километара путева и ауто-путева, а садашња 445 километара, односно 108 километара пруга, за разлику од претходне власти која, како се наводи, није изградила ништа.

Ова власт је такође реконструисала 807 километара пруга и железница, а претходна 31,5 километра.

Девизне резерве су некада биле 10,9 милијарди, а сада су 24,8 милијарди, док су резерве злата повећане са 15 на 39 тона.

На сајту се наводи да је смањена стопа незапослености са 25,9 на 9,2 одсто, а јавни дуг смањен са 79 одсто на 51,4 одсто.

Просечна пензија је сада повећана на 390 евра, а била је 202 евра, а просечна плата је повећана са 329 на 820 евра.

Такође, повећан је минималац са 150 на 403 евра.

За време садашње власти 27 земаља је, наводи се, повукло признање Косова, а за време бивше – ниједна.

Истиче се и да је железничка станица Прокоп постала јава, као и да се очекује да Србију посети три милиона посетилаца из целог света током међународне изложбе ЕXПО 2027.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *