Вучић: Војска Србије ускоро двоструко снажија него данас

До сада највећи тактичко-технички збор Војске Србије у Крагујевцу „Отворени дан“, обишао је председник Александар Вучић.

Он је том приликом најавио да ће Србија почетком идуће године добити још оруђа, којим ће даље снажити војску.

Представљање средстава наоружања и војне опреме из домаће одбрамбене индустрије организовано је у крагујевачком спомен парку Шуамрице.

Председник Србије Александар Вучић је на приказу средстава наоружања и војне опреме из одбрамбене индустрије Србије у Спомен парку у Крагујевцу изразио задовољство виђеним и истакао да би овакве манифестације требало чешће организовати како би се и грађани Србије уверили у снагу српске војске.

Вучић се захвалио наменској индустрији на производњи доброг оружја за српску армију и додао да ће Војска Србије веома брзо бити двоструко снажија него што је данас.

Манифестацију Војске Србије „Оворени дан“ су са председником Вучићем обишли и министар одбране Небојша Стефановић, владика шумадијски Јован и градоначелник Крагујевца Никола Дашић.

Председник Србије је у разговору са грађанима нагласио да држава, поред војне индустрије, значајна средства улаже у развој инфраструктуре.

Он је подсетио да је у току изградња обилазнице око Крагујевца, да ће град бити повезан са аутопутем и најавио да ће Енергетика бити измештена из центра града.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.