За госте из градова побратима приређена свечана вечера

За госте Крагујевца који су допутовали поводом Дана града – представнике градова побратима, делегације земаља са којима је Крагујевац град развио успешну сарадњу и дипломатског кора приређен је пријем у хотелу Зеленгора.

Град Крагујевац негује пословне и пријатељске односе са великим бројем градова широм Европе и света.

Поводом Дана града, бројне делегације и представници амбасада дошли су у наш град како би присуствовали Мајским свачаностима и потврдили успешну сарадњу остварену претходних деценија.

Сарадња између градова реализује се и скоро свим областима

На пријему који је приређен у хотелу Зеленгора, гостима је добродошлицу пожелео градоначелник Крагујевца Никола Дашић и том приликом пожелео свим градовима побратимима брз напредак као што то Крагујевац има.

Представници градова побратима изразили су жељу да се у наредним периоду сарадња између пријатељских градова подигне на још виши ниво, као и наду да ће и наредне генерације наставити истим путем.        

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.