Захтеви за дозволу за кретање путем имејла

Овог викенда, по одлуци Владе Републике Србије, потпуна забрана кретања ће трајати од петка од 17 часова, до понедељка, до 5 сати ујутру.

Све особе које пружају услуге помоћи у кући, персоналне асистенције и других облика помоћи на основу акта Центра за социјални рад моћи ће да поднесу захтев за добијање дозволе за кретање у време полицијског часа локалној самоуправи искључиво на имејл: dozvolazakretanje@kg.org.rs

До сада је на ову имејл адресу стигао велики број неоснованих захтева који представљају епидемиолошки ризик по грађане, па тако из локалне самоуправе апелују на Крагујевчане да само са они који заиста помажу угроженима поднесу захтев за кретање током полицијаског часа.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

3 thoughts on “Захтеви за дозволу за кретање путем имејла”

  1. Trebalo bi mi objasnjenje vezano za privatne asisente u porodici Sestra i ja se nalazimo u inostranstvu Angazovale smo uz potpisanu izjavu , prijatelja porodice , da podize poslati novac za nasu majku , kao i da je snabdeva svim neophodnim srestvima za zivot Da li je ta izjava uz dijagnozu dovoljna ?

  2. Uputila sam zahtev na pomenutu mail adresu dozvolazakretanje@kg.org.rs, da mi se omoguci setnja dvoje dece sa posebnim potrebama za vreme trajanja policijskog sata, ali sam prvo dobila odgovor da oni nisu nadlezni, a na moj zahtev da mi se obrazlozi kako nisu nadlezni, nisu me udostojili ni odgovora. Znaci, kucnim ljubimcima je omogucena setnja u dva termina u toku dana, a mojoj deci koja ne razumeju zasto moraju da ostanu kod kuce, to nije dozvoljeno. To je tragedija naseg drustva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *