Заказана прва седница градског парламента у овој години

Председник Скупштине града Кргујевца Мирослав Петрашиновић, након консултација са шефовима одборничких група, заказао је 14. редовну седницу градског парламента и прву у овој години за уторак, 25. јануар.

Пред одборницима ће се, између осталог, наћи План генералне регулације Мале Пчелице – други део, као и Правилник о одређивању назива улица, градских четврти и других делова насељених места на територији града.

План генералне регулације Мале Пчелице – други део, једна је од најзначајнијих тачака дневног реда предстојеће седнице Скупштине града Крагујевца.

Овај плански документ је донет 2020. године, али је била неопходна сагласност Министарства одбране, с обзиром на то да на простору који обухвата овај план постоји зона војне одговорности.

Одборници градског парламента дискутоваће и о Правилнику о одређивању назива улица, градских четврти и других делова насељених места на територији града Крагујевца.

На дневном реду ће се наћи и финансијски планови установа културе, програми пословања и одлуке процедуралног карактера.

Седница Скупштине града биће одржана у уторак, 25. јануар од 9 часова, уз директан пренос на програму Радио телевизије Крагујевац.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *