Застава оружје на “Лористу”

На 52. Међународном сајму лова, риболова и спорта у Новом Саду крагујевачка фабрика “Застава оружје“ представља своје репрезентативне артикле из ловачког и спортског програма.

Посетиоци изложене експонате ове компаније наменске индустрије могу да купе по повољним ценама.

На 52. Међународном сајму „Лорист“, на новосадском сајмишту, опрему за лов и риболов излаже неколико десетина водећих светских брендова.

Велику пажњу посетилаца ове сајамске манифестације привлачи ловачко и спортско наоружање крагујевачке фабрике „Застава оружје“.

Поред асортимана изложеног на ЛОРИСТ-у, крагујевачка Наменска може се похвалити и завидним пословним резултатом.
Подсећају да је и држава препознала стратешки карактер фабрике „Застава оружје“ и инвестирала у проширење производње више од 11 милиона евра.

Извозе у неколико десетина земаља на свим континентима, а план је да повећају техничке и машинске капацитете, али и кадровски ојачају, како би се задовољила тражња за оружјем које је произведено у Крагујевцу.

Поводом информација да су радници компаније „Застава оружје“ изгубили право на бесплатно лечење, у крагујевачкој фабрици тврде да су запослени и даље осигурани и да је проблем настао због неблаговременог прекњижавања новчаних средстава Наменске на рачун Пореске управе.

„Застава оружје“ је одмах ступла у контакт са здравственим установама како не би дошло до прекида у лечењу запослених и како не би била угрожена њихова здравствена заштита, наглашавају у менаџменту крагујевачке фабрике наменске индустрије.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *