Завршетaк радова у улици Хитне помоћи током марта

У улици Хитне помоћи, која повезује улицу Слободе и Београдску, у току је друга фаза радова и то на делу улице од Грудног одељења до Београдске улице.

Очекује се да током марта буде завршено комплетно асфалтирање ове саобраћајнице.

Укупна вредност радова на овој улици дужине 405 метара је 22 милиона 600 хиљада динара.

Због тренутне епидемиолошке ситуације, прилаз Грудном одељењу није смео бити затворен, па се асфалтирање улице Хитне помоћи морало радити у две фазе.

Радови су се прво изводили од улице Слободе до Грудног одељења, а сада се ради део од Београдске до Грудног.

Тиме ће бити скраћен пут између насеља Аеродром и Палате правде, а исто тако Шукина улица која је оптерећена транзитом камиона биће растерећа.

Ово је јако значајна улица јер ће се касније отворити још један саобраћајни правац преко улице Српског Лицеја на улицу Саве Ковачевића.

Укупна вредност радова само на изградњи улице Хитне помоћи је 22 милиона и 600 хиљада динара.

Изградњу градских саобраћајница, међу којима је и улица Хитне помоћи, финансира град Крагујевац, средствима Европске банке за обнову и развој.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *