Због редовног годишњег одржавања не ради затворени базен

Један од најмодернијих затворених базена у Србији, базен Спортског привредног друштва „Раднички“, због редовног годишњег одржавања, заворен је до 2. августа.

Сви тренинзи који су се одржавали на затвореном базену, до почетка наредног месеца биће организовани на отвореним базенима.

У комплексу Спортског привредног друштва Раднички, поред олимпијског, базена за непливаче и базена за висинске скокове у води на отвореном, ради и затворени базен који, због редовног годишњег одржавања, неће радити до почетка наредног месеца.

Комплекс базена Спортског привредног друштва Раднички је идеалан за припреме спортиста готово свих водених спортова, па зато и не чуди што у летњем периоду ради пуним капацитетом.

Након завршетка редовног годишњег одржавања, затворени базен ће поново бити на располагању свим својим корисницима од 2. августа.
Крагујевачани који имају пропуснице за затворени базен моћи ће у том периоду да их користе за улаз на отворене базене.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.