Зимске чаролије за најмлађе

После дужег времена Крагујевац је покривен дебљим снежним прекривачем. Снег је измамио велики број деце која су се санкала и грудвала са породицом и другарима.

Ниске температуре их нису спречиле да посете Шумарице и Велики парк и тамо уживају у зимским чаролијама.

Хладни зимски дани су поред ниских температура донели и снежни покривач.

Током протеклих неколико дана нису биле ретке слике веселе деце која су се највише обрадовала снегу.

Наши најмлађи суграђани су са родитељима, бакама и декама уживали у пејзажу и забављали се у зимским активностима са многобројним другарима.

Крагујевчани, како кажу, уживају у снежној идили, а ниске температуре их не спречавају да прошетају по граду, Шумарицама и да посете Велики парк.

Поред обавезних зимских ритуала: санкања и клизања у којима уживају најмлађи, ту је и чишћење снега којим се баве они старији.

Крагујевчани кажу да им та активност не пада тешко и да је посматрају као вид фискултуре.

За зимску забаву је довољна само добра воља и мало маште. Деца свакако уживају на снегу, а задовољство је још веће када им се придруже и остали чланови породице.

Извештава новинарка РТК Јелена Јовановић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.