ЗЗШ о одлукама Скупштине града

Одлуке које је скупштинска већина донела на претходној седници локалног парламента само потврђују наше наводе о незнању и недомаћинском понашању актуелне градске власти, оцењују у Заједно за Шумадију.

Крагујевачкој јавности је сада јасније, на који начин локална власт води град, сматрају у Заједно за Шумадију.

О незнању и недомаћинском понашању посебно говоре одлуке донете на претходној седници локалног паралмента, а које се односе на План детаљне регулације, рекао је лидер Заједно за Шумадију Верољуб Стевановић, уз напомену да је ова одлука веома важна за град, али само ако има смисао.

Пројекат Северна обилазница, тврди Стевановић, није био тема локалне власти до тренутка када је „Заједно“ покренула ово питање.

Како је нагласио Стевановић, одлука, коју су усвојили одборници, не доноси ни један податак, а јавности је, каже, остало непознато како би ова обилазница требало да изгледа.

Стевановић каже да би детаљна регулација гробља Бозман и Хиподрома имала смисла да је урађена пре четири године, али без премештања игралишта које на тој локалцији постоји 90 година.

Ликвидација спортских друштава и формирање Јавног предузећа „Шумадија“ су, тврде у Заједно за Шумадију, незаконити, на шта су, додају, као одборничка група одавно упозоравали.

Извештава новинарка Зорица Савић Ранковић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *