ЗЗШ започео кампању за предстојеће локалне изборе

Под слоганом “Сви на ову страну” лидер Заједно за Шумадију Верољуб Стевановић званично се укључио у предизборну кампању за предстојеће локалне изборе.

Већина некадашњих сарадника и страначких партнера окупила се у родној кући Стевановића у Малим Пчелицама, где је политичка организација Заједно за Шумадију почела кампању за предстојеће изборе.

Лидер Заједно за Шумадију, Верољуб Стевановић у дворишту своје родне куће дочекао је некадашње, по свој прилици и будуће, сараднике у кампањи за локалне изборе. Стевановић се обратио присутнима са поруком да је Крагујевац својевремено био други град у свим сферама, а да је, како наводи, после пет година откако је СНС преузела локалну власт, Крагујевац преко 150 места. То је, према Стевановићу, најважнији политички аргумент.

Подржавају га некадашњи страначки саборци, већина бивших градских руководилаца који нису напустили идеју ЗЗШ.

Подршку у кампањи за локалне изборе пружили су Милан Урошевић из СПО и некадашњи градоначелник Тополе Драган Јовановић, који ће заједно са Стевановићем наступати у обраћању бирачима.

ЗЗШ најављује активно учешће у месним заједницама и на конференцијама, како би до бирачима упутили предизборне поруке што јасније и амбициозније.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *