Јавни позив за подршку малим и средњим предузећима

У оквиру пројекта „Међусекторска подршка за паметан раст малих и средњих предузећа“ у Централној Србији, расписан је јавни позив за мала и средња предузећа заинтересована за учешће у програму подршке, а конкурс је отворен до 31 јануара.

Пројекат финансира Европска унија у партнерству са Владом Републике Србије преко програма ЕУПРО, а спроводи Бизнис иновациони центар Крагујевац у партнерству са БИПС-ом.

Пројекат „Међусекторска подршка за паметан раст малих и средњих предузећа“ у Централној Србији има за циљ да допринесе унапређењу рада малих и средњих предузећа, њихом развоју одрживости и конкурентности, кроз услуге које унапређују процесе и квалитет производа и услуга.

Приликом избора предузећа гледаће се тренутни степен развоја бизниса и остварени резултати, потенцијали за раст и развој, извоз и приступ новим тржиштима, као и учешће додатне вредности у производу и услузи.

Од фебруара, као део пројектне активности, планирана је и селекција предузећа која су заинтересована за увођење система квалитета у њиховим фирмама.

Предузећа приликом процеса сертификације добиће и комплетну обуку и менторство током увођења система квалитета у фирмама.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *