ЛДП формирао нови грађански блок “Крагујевчка прича“

Председник Либерално демократске партије у Крагујевцу Борис Ковачевић данас је демантовао све наводе у медијима, да цео Градски одбор напушта ЛДП јер се, према његовим речима, ради о формирању шире грађанске снаге на подручју Крагујевца.

Спремајући се за предстојеће локалне изборе у 2020. години, желели смо да окупимо већи број људи у један снажан грађански блок, како би дошло до промене власти, рекао је на данашњој конференцији председник Градског одбора ЛДП Борис Ковачевић.

Многи не желе да буду страначки обојени, па смо желели да пронађемо начин да сви заједно, у оквиру једне листе, наступимо на наредним изборима, чуло се на конференцији.

То ће бити градска прича у којој ћемо сви заједно учествовати, јер је суштина да се боримо за оне вредности за које се залажемо већ 15 година у политици, нагласио је Ковачевић и најавио да ће „Крагујевачка прича“ учествовати на следећим локалним изборима.

Циљ Либерално демократске партије је да ангажује све своје ресурсе и потенцијале како би се формирала снажна локлана политичка опција, поручују у овој политичкој организацији.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *