Народна странка: Вратити Крагујевац на једну од водећих позиција

Грађани Крагујевца препознају идеје које су прокламоване програмом Народне странке и чланство градског одбора ове странке из дана у дан се увећава, оцењено је на конференцији за новинаре коју је организовала Народна странка.

Лидер Вук Јеремић поручио је колегама у Крагујевцу да ће их подржати у борби да се град поново врати на једну од водећих позиција у Републици с обзиром на то да је четврти по величини у Србији.

Новим члановима Народне странке, лидер Вук Јеремић пружио је подршку уз констатацију да је могуће бавити се политиком часно и честито у Србији, иако је велики број грађана, разочаран и актуелном и бившим властима изгубио поверење у политичаре.

Он је истакао да није одговор на неповерење пасивност, јер се у том случају животима грађана баве други, оценио је лидер Народне странке.

Досадашњим члановима Народне странке у Крагујевцу приступили су нови чланови који ће се залагати за бољи живот Крагујевчана.

Представници Народне странке, још једном су изразили став да неће пружати легитимитет заробљеним институцијама у Србији, као ни евентуално расписаним изборима, чији легитимитет без учешћа опозиције може бити угрожен.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *