Октобарски здравствени дани у Крагујевцу

Крагујевац је домаћин 44.“Октобарских здравствених дана“, стручног скупа лекара, који је акредитован као међународни конгрес.

О савременим аспектима спиналне хирургије и актуелним трендовима у области стоматологије здравствени радници говорили су данас, док ће сутра бити речи о професионалним болестима.

„Октобарским здравственим данима“ традиционално присуствује велики број медицинских радника како из Србије, тако и из иностранства.

„Октобарски здравствени дани“ се традиционално, по 44. пут, организују у Крагујевцу са циљем да се чланови Српског лекарског друштва и други здравствени радници окупе како би унапредили своја знања, вештине и ставове у складу са савременим стремљењима у медицини.

Ове године, теме здравствени радници ће говорити о савременим аспектима спиналне хирургије, актуелним трендовима у стоматологији и професионалним болестима.

Одлуком Здравственог савета Србије „44. октобарски здравствени дани“ акредитовани су као Међународни конгрес за лекаре, стоматологе, биохемичаре, фармацеуте и медицинске техничаре.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *