ПСС Богољуб Карић Крагујевац – изабран Форум жена

Градски одбор Покрета снага Србије Богољуб Карић за Крагујевац оджао је изборну скупштину на којој је изабран Форум жена ове политичке партије.

Жене представљају стуб породице а њихова улога у друштву има немерљив значај сматрају у Покрету снага Србије у Крагујевцу.

Ова политичка партија формирала је Форум жена, посебно тело у странци које ће у наредном периоду имати веома важну улогу у креирању будуће политике у друштву.

Новоформирани Форум жена у коме је изабрано 20 чланица окупио је Крагујевчанке које ће убудуће организовати бројне програме и акције.

За председницу Форума жена Покрета снага Србије Богољуб Карић за Крагујевац изабрана је Весна Хаџић.

Највећи број активнпости Форум жена у Покрету снага Србије Богољуб Карић за Крагујевац биће усмерен ка политици једнаких могућности и родној равноправности.

Жена је највећа снага Србије а веће ангажовање жена у политици потпуно ће променити многе друштвене токове сматрају у овој политичкој странци.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *