Сајам туризма од 23. до 25. новембра

Градска туристичка организација Крагујевац и Шумадија сајам, традиционално, већ десет година, под покровитељством града, организују Међународни сајам туризма и сеоског туризма.

Ове године, од 23. до 25. новембра представиће се бројни излагачи из земље и иностранства, а сајамске дане употпуниће богат пратећи програм.

Представљањем туристичких потенцијала Србије и земаља региона Међународни сајам туризма и сеоског туризма, окупиће и ове године више од 100 излагача, националне, регионалне и локалне туристичке организације, агенције које ће представити обједињену понуду за зиму2018/2019.

Ту су и туристички центри, бањска лечилишта, сеоска домаћинства и пољопривредна газдинства, винарије.

Туристичка организација Војводине представиће своју понуду Традиционални војвођански свињокољ са дегустацијом.

За све запослене у туристичкој привреди Србије организоваће се радионице на којима ће добити стручне савете.

Сајам туризма и сеоског туризма прилика је да се на најбољи начин представе сви туристички потенцијали Крагујевца и Шумадије.

Куповином улазнице посетиоци постају потенцијални добитници једне од преко 20 награда, које су, у циљу промоције Србије, обезбедиле туристичке организације.

Током три сајамска дана стручни жири изабраће најуспешније излагаче, а последњег дана биће додељене награде и то у категоријама најуспешније промоције, најуређенији излагачки простор и најбољи промо материјал.

Посетиоци сајма имаће прилику да на једном месту виде лепоте Србије и доживе њен дух на прави начин захваљујући бројним промоцијама, штандовима туристичких организација, агенција али и сеоских туристичких домаћинстава и винарија.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *