300 Крагујевчана и покрет Волим село своје: Брига о генерацијама које долазе

Стратешка тема којој изборна листа “300 Крагујевчана и покрет Волим село своје – Душан Зека Алексић” посвећује посебну пажњу у кампањи је обнова школа и обданишта.

Представници изборне листе „300 Крагујевчана и Покрет Волим село своје – Душан Зека Алексић“ питају шта је важније од нормалних услова за предшколско и школско образовање.

Носилац ове изборне листе Душан Зека Алексић каже да је потребно преусмерити новац са непотребних пројеката, што је по његовом мишљењу, изградња 100 модерних аутобуских стајалишта, у значајније, попут обезбеђивање нормалних услова за образовање деце.

Представници изборне листе “300 Крагујевчана и покрет Волим село своје – Душан Зека Алексић” тврде да је веома битна и безбедност деце, јер у граду постоје неосветљена игралишта.

Поред обнове дечјих игралишта, потребно је изградити и нова, уз већа улагања у школски спорт, организацију међушколских турнира, бесплатне школе спорта и уређење школских сала, поручују у овој предизборној колаицији.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *