АИЕСЕК врши пријем нових чланова

Чланови АИЕСЕК-а организоваће 16. октобра на Економском факултету догађај под називом „Глобални таленат“ како би младе упознали са могућностима обављања стручне праксе преко ове организације.

Истовремено, АИЕСЕК је отворио конкурс за пријем нових чланова који траје до 4. новембра.

Организација АИЕСЕК је током лета реализовала два пројекта намењена младима који су могли да се упознају са предузетништвом и циљевима одрживог развоја.

Радионице су окупиле и младе из других држава. Како би студентима представили могућности обављања стручне праксе, 16. октобра на Економском факултету у 12 часова, биће организован догађај под називом „Глобални таленат“.

У припреми је петонедељни пројекат током којег ће млади моћи да се упознају са радом у ИТ сектору, а који ће почети 17. новембра.

Истовремено, АИЕСЕК позива све студенте да им се придруже како би стекли нова искуства и вештине.

АИЕСЕК у Крагујевцу тренутно има око 30 чланова. Студенти који желе да буду део ове организације могу се пријавити до 4. новембра.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *